Warning: Undefined variable $imageAlt in /customers/6/b/2/rise-sverige.se/httpd.www/wp-content/themes/rise-sverige/template-parts/content.php on line 32

Save the date för Rise-dagen 2021!


Vet du vem som utsatts sexuellt som barn?

Idag finns det över en halv miljon vuxna i Sverige som utsatts för sexuella övergrepp som barn, enligt en befolkningsundersökning gjord av Nationellt centrum för kvinnofrid 2014. Det är svårt att se på utsidan vem som bär på denna svåra erfarenhet.

Den 1 oktober 2021 anordnar vi ännu en gång Rise-dagen. En dag full av viktiga föreläsningar i ämnet, paneler med yrkesverksamma kring exempelvis kroppsbaserat stöd, kring långsiktiga konsekvenser såsom missbruk, självskadebeteenden och annat. Vi kommer att göra internationella utblickar, ta del av personliga berättelser och utifrån olika perspektiv erbjuda dig en djupare förståelse för detta ämne.

Detta är en dag du inte vill missa om du i ditt arbete möter, eller kan tänkas möta, vuxna som utsatts sexuellt som barn. Även du som själv varit utsatt, är närstående eller intresserad av dessa frågor som medmänniska kommer att ha stor glädje av dagens innehåll.

Dagen är kostnadsfri eftersom vi vill sprida denna ofta livsavgörande kunskap till så många som möjligt.

Läs mer här!