Gåvor och donationer

Du kan göra skillnad.
Det är inte hopplöst!

Från våra 40 verksamma år vet vi att stöd efter att ha utsatts sexuellt som barn kan vara livsavgörande. Vi vet också att det går att må bättre med hjälp av kunskap, stöd och behandling. Genom att våga prata om detta samhällsproblem och göra det synligt, gör vi det svårare för förövare att verka i det tysta och fler utsatta får också veta att hjälp och stöd finns. Din gåva gör skillnad!

Vill du bidra till det arbete Rise gör?

Använd gärna formuläret nedan för att skänka ett valfritt belopp – varje bidrag är viktigt oavsett storlek. Alla bidrag går rakt in i vår stödverksamhet och kan exempelvis göra att vi kan erbjuda fler kurser, läger och stödsamtal.

Gåvobevis

Vi har fina gåvobevis som du kan ladda ned om du vill ge bort en donation i present eller kanske i julklapp. Gåvobevisen finns i valörerna 100 kr, 200 kr, 250 kr, 300 kr, 500 kr, 1000 kr samt valfritt belopp. Vi har också särskilda gåvobevis för dig som vill ge bort ett Stödmedlemskap i Rise. Då du skänkt din gåva eller tecknat ett gåvobevis att ge bort så är du varmt välkommen att ladda ned ett gåvobevis här.

Om du vill kan du också som vanligt välja att skänka en gåva via:

Plusgiro 112907-1

eller

Swish 1230 555 508

Vi ber dig vänligen att märka din inbetalning med “gåva”.

Om du har frågor om vår verksamhet är du alltid välkommen att kontakta oss på
info@rise-sverige.se.

Följ också gärna Rise i sociala medier på RiseSverige för aktuella uppdateringar om den verksamhet vi bedriver.

Stort tack på förhand!

 

Instagram

Facebook

LinkedIn