Beställa material

Här finns möjlighet att beställa broschyrer och böcker från Rise – för fördjupad kunskap, igenkänning eller konkreta verktyg och inspiration i läkningsprocessen.
Maila info@rise-sverige.se och skriv vad du vill beställa, ditt namn och din adress.

 

Material och böcker som finns att beställa:

(porto tillkommer)


Ett liv i balans

–  En praktiskt bok om att hantera stress och oro med dagdrömmar, act, meditation och mindfulness. Åsa Fe Kockum, Lava Förlag, 2017. Pris: 150 kr

”I den här boken får du de verktyg du behöver. Det är faktiskt inte så svårt, utan kan vara så enkelt som att dagdrömma. Dagdrömmer gör vi alla det kan kallas för mental träning, ACT, kreativ visualisering, guidad meditation, mindfulness, hypnos eller för just dagdrömmar. Det viktiga är att det fungerar, inte vad det kallas.

Ett liv i balans ger dig vägledning och nycklar till bättre mående, verktyg och förhållningssätt för att leva, och lite relevant kunskap om stress och en mängd övningar för olika behov, som t ex ökad självkänsla, återhämtning och bättre sömn, för ångest, skam och malande tankar.

Måla, rita och skriv i boken, så blir den din nära vän på stigen mot ökat välmående!”

Incest och andra sexuella övergrepp, handbok för överlevare

– Omfattande självhjälpsbok av Ellen Bass och Laura Davis, Ica Bokförlag, 2005. Pris: 50 kr.

”Det finns ingen terapeut som kunnat bekräfta mig och mina upplevelser på så många vis som denna bok kunnat göra. Den beskriver så många konsekvenser och vägar för att komma vidare som jag aldrig tänkt på men så mycket känner igen mig i, även om boken har några år på nacken.”

Tidsskriften Spegeln

– Rise tidskrift om sexuella övergrepp i barndomen. Det senaste numret ingår alltid i ditt medlemskap i Rise. Vill du beställa fler nummer kostar de senaste 4 numren 50 kr/st, äldre nummer 25 kr/st. För mer information om teman och aktuella nummer, läs mer här.