Medlemserbjudanden

Här finner du aktuella medlemserbjudanden för dig som är medlem i Rise. Kontakta vårt kansli på medlem@rise-sverige.se för mer information om hur du kan ta del av medlemserbjudandet.

 


Unikt erbjudande till dig som är medlem

Kostnadsfri access till Yogobe hela året
(Värde 1 890 SEK per år)


Erbjudandet
Yogobe vill gärna stödja de vuxna som idag arbetar med sin läkning efter de konsekvenser som barndomens övergrepp gett. Som medlem i Rise får du därför kostnadsfri tillgång till stora delar av Yogobes digitala plattform inom friskvård och hälsa.

Som en del av det omfattande utbud som Yogobe erbjuder finns bland annat ett 9-veckorsprogram inom Traumaanpassad Yoga som är specialframtaget av experten Josefin Wikström. Det är ett program som vi rekommenderar varmt till våra medlemmar.

Jag har tagit del av Yogobe via Rise tidigare, kan jag använda erbjudandet nu?
Ja, detta erbjudande är en del i ett löpande årsavtal som Rise har med Yogobe och du är välkommen att ta del av erbjudandet oavsett om du har använt Yogobe tidigare eller inte. Om du just nu har en betalande prenumeration så justeras din befintliga accessperiod till den 15 januari 2023 såvida den inte sträcker sig bortom detta datum.

Hur gör jag för att ta del av erbjudandet?
För att ta del av erbjudandet mailar du till medlem@rise-sverige.seEfter det skickar vi dig en personlig kod samt instruktioner.

Här hittar du mer information om Yogobe, Josefin och erbjudandet.