Medlemserbjudanden

Här finner du aktuella medlemserbjudanden för dig som är medlem i Rise. Kontakta vårt kansli på medlem@rise-sverige.se för mer information om hur du kan ta del av medlemserbjudandet.

 


Unikt erbjudande från Yogobe till dig som är medlem i Rise

Vår samarbetspartner Yogobe vill ännu en gång gärna stödja dig som arbetar med din läkning efter barndomens sexuella övergrepp. Detta år erbjuder Yogobe dig, som är medlem i Rise, kostnadsfri tillgång till programmen Traumaanpassad Yoga och Sömnprogrammet.

Traumaanpassad yoga är ett  9-veckorsprogram specialframtaget av experten Josefin Wikström.
Läs mer om Traumaprogrammet här: https://yogobe.com/se/programs/trauma-yoga/overview

Under förra våren genomförde vi en medlemsföreläsning tillsammans med Josefin där hon berättade om varför det är värdefullt med Traumaanpassad yoga och att låta kroppen vara med – ett steg i taget. Du kan se föreläsningen här: https://www.stodportalen.se/trauma-bor-i-kroppen-forelasning-med-josefin-wikstrom/

Sömnprogrammet är ett 6-veckorsprogram framtaget för att förbättra din sömn och öka lugnet i vardagen.
Läs mer om Sömnprogrammet här: https://yogobe.com/se/programs/somn-skola/overview.

Vi rekommenderar varmt att du provar dessa program som du kan ta del av via video på internet närhelst du vill och kan. Du kan då använda dator, surfplatta eller telefon.

Erbjudandet ger dig kostnadsfri tillgång till dessa program under hela 2024 och i januari 2025. Du lämnar inga kortuppgifter eller liknande och prenumerationen avslutas automatiskt när gratisperioden är slut.

Hur gör jag för att ta del av erbjudandet?
För att ta del av erbjudandet mailar du till medlem@rise-sverige.se så skickar vi dig en personlig kod som ger dig access till båda programmen.

Observera
Detta erbjudande gällerendast för dig som är medlem i Rise och får inte spridas vidare. För att kunna ta del av erbjudandet behöver du ha betalt din medlemsavgift för 2024.30% rabatt på hela utbudet på Yogobe

Utöver helt kostnadsfri tillgång till programmen ovan erbjuder Yogobe också 30 % rabatt på en kvartals- eller årsprenumeration av hela deras videobibliotek. Observera att prenumerationerna är löpande (men utan bindningstid – du kan när som helst säga upp prenumerationen). Efter att det första kvartalet eller året har gått fortsätter prenumerationen till ordinarie pris om du inte själv säger upp prenumerationen.
Detta erbjudande kan endast användas en gång.

Aktuella priser för prenumeration
Kvartal: 419 kr för medlem i Rise (599 kr ordinarie pris)
År: 1609 kr för medlem i Rise (2 299 kr ordinarie pris)

Jag har tagit del av Yogobe via Rise tidigare, kan jag använda erbjudandet nu?
Javisst, du är välkommen att ta del av erbjudandet oavsett om du har använt Yogobe tidigare eller inte. Du kan använda samma mailadress som tidigare men du kommer behöva en ny personlig kod för att aktivera erbjudandet.

Hur gör jag för att ta del av erbjudandet?
För att ta del av erbjudandet mailar du till medlem@rise-sverige.se så skickar vi dig instruktioner för hur du kan nyttja rabatten på 30%.

Observera
Denna rabattkod är endast för dig som är medlem i Rise och får inte spridas vidare. För att kunna ta del av erbjudandet behöver du ha betalt din medlemsavgift för 2024.