Samarbetspartners

Ditt företag, din arbetsgivare eller den organisation du representerar är varmt välkommen att samarbeta med oss. Antingen genom konkreta bidrag som kan öronmärkas för specifika delar i vår verksamhet, eller genom att bidra till vårt arbete med kompetens.

Idag har vi flera samarbetspartners som bland annat bidrar med kompetens inom ekonomi, IT och kommunikation. Vi vill gärna att ni blir fler!

Kanske har du någon annan kunskap eller kompetens som du tror att vi skulle ha nytta av? Kanske skulle du vilja hålla en kurs, bidra med material till vår tidskrift Spegeln, sitta i vår styrelse eller skriva ett examensarbete? Eller vill du köpa utbildning? Varmt välkommen att kontakta oss på info@rise-sverige.se och berätta om hur du skulle kunna och vilja bidra till Rise arbete!

Vi får idag bidrag från bland andra:

 

 

Några av våra värdefulla sponsorer och samarbetspartners:

 

Saldo redovisning stödjer oss med ett reducerat pris på redovisningstjänster.
www.saldoredo.se


Fortnox stödjer oss med licenser för att använda deras tjänster.
www.fortnox.se

Yogobe stödjer oss med tillgång till online för Rise medlemmar.
www.yogobe.se

 

 

Miltton stödjer oss i vårt arbete med extern kommunikation, opinon och påverkansarbete.
www.miltton.se

 

Vill ni också bidra till Rise arbete med stöd till vuxna som utsatts sexuellt som barn?

Bli ännu ett av de modiga företag och organisationer som stöttar vårt arbete med ett av samhällets mest tabubelagda ämnen! Varmt välkomna att kontakta oss på: info@rise-sverige.se

”Vi brinner för viktiga frågor, därför är vi extra stolta att få arbeta med Rise. Tillsammans kan vi verkligen göra skillnad.”
//Mattias, Saldo Redovisning