Warning: Undefined variable $imageAlt in /customers/6/b/2/rise-sverige.se/httpd.www/wp-content/themes/rise-sverige/template-parts/content.php on line 32

Sommartider i vår Stödlinje


Sommartid, en tid på året som så många ser fram emot och planerar för.
För många vi möter kan det istället vara en svår, smärtsam, ensam, orolig eller ångestfylld tid. Där de egna och samhällets förhoppningar och förväntningar inte alltid går ihop med hur livet ser ut i verkligheten.

Med sommaruppehåll i terapin, avklätt badliv på stranden i en kropp som vi inte står ut med, påtvingat och ångestladdat umgänge med släkt och familj på landstället, barn som behöver extra mycket vuxentid på sommarlovet trots att orken knappt räcker för att komma upp ur sängen. Eller den påtagliga ensamheten när alla verkar ha planer, men den egna kalendern är ekande tom.

Vi finns här med stöd i sommar, oavsett hur det är för just dig. Vår stödmail och stödchatt är öppna under sommaren. Stödtelefonen är åter i slutet av augusti.

Stödchatten nås hår på vår webb www.rise-sverige.se
Tisdagar kl. 20-21
Söndagar kl. 20-21

Stödmailen besvaras löpande under sommaren på stod@rise-sverige.se

Ingen fråga, tanke eller känsla är för stor eller för liten. Vi lyssnar gärna på dig och du kan alltid vara anonym och avsluta kontakten när du vill.