Warning: Undefined variable $imageAlt in /customers/6/b/2/rise-sverige.se/httpd.www/wp-content/themes/rise-sverige/template-parts/content.php on line 32

Sensommarläger


”jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan Rise. Att träffa andra som varit utsatta ger så otroligt mycket! Själva övergreppen har sett olika ut för oss men spåren som dom satt är desamma! På lägren blir det en otroligt varm gemenskap i gruppen!”

”Mänsklighet, värme, respekt, mod, kärlek. Allt det som aldrig funnits i livet tidigare. Rise är överlevnad! Rise är ovärderligt! Rise är respekt!”

Citaten ovan är från denna helg då vi genomförde ett sensommarläger för kvinnor som är medlemmar i Rise. Lägret finansierades till största del med beviljade medel från Brottsofferfonden och fokus var relationer – till mig själv och till omgivningen.

I programmet arbetade vi med barndom, nutid och framtid. Deltagarna fick verktyg för att ge sig själva s k självmedkänsla och också för att sortera i gamla, nuvarande och framtida relationer. Det var omtumlande med värdefulla dagar och deltagarna gav oss högsta betyg i sina utvärderingar.

Rise delar gärna med sig av denna modell för läger även till andra organisationer. Är du intresserad av att anordna ett läger i din ideella organisation? Eller har du en personalgrupp som skulle behöva arbete med sig själva och som grupp?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information på: info@rise-sverige.se