Warning: Undefined variable $imageAlt in /customers/6/b/2/rise-sverige.se/httpd.www/wp-content/themes/rise-sverige/template-parts/content.php on line 32

Pizzakväll för unga vuxna i Göteborg


Välkommen måndag 20 maj

Det kan kan kännas stort och läskigt att söka stöd efter att ha utsatts sexuellt som barn.
Nu erbjuder vi därför öppet hus på Rise, för alla oavsett könsidentitet, som är 18-30 år och har utsatts för incest eller andra sexuella övergrepp som barn. Till denna träff bjuder vi in både medlemmar i Rise och även unga som ännu inte är medlemmar men en del av vår målgrupp.

Du som är nyfiken på Rise och vårt sammanhang, du som har funderingar eller som söker sammanhang är varmt välkommen. Till öppet hus får du gärna ta med dig någon ytterligare – någon som du känner dig trygg med, kanske en kompis en familjemedlem, en terapeut eller någon annan.

Vi bjuder in brett och hoppas sänka trösklarna så mycket det går, och därför kan det vara flera olika personer i lokalen denna kväll. Det brukar inte vara rusning men om du istället vill komma till oss enskilt så går det bra att höra av sig och boka in det individuellt.

Om du inte själv har varit utsatt, men vill ta med dig någon som har det, i åldern 18-30 år, är ni också varmt välkomna tillsammans! Du som är närstående till någon som inte vill följa är varmt välkommen att höra av dig för ett kortare enskilt samtal en annan dag.

Vi bjuder på pizza och dryck så därför behöver vi veta om du kommer, om du har någon med dig samt om någon av er har någon allergi senast samma dag, den 20/5
kl 10.00. 

När: Måndag den 20 maj kl 18-20.

Var: Rise lokal i Örgryte, Göteborg

Anmälan: Anmälan dig till stödansvarig eija.vargblom@rise-sverige.se, så snart du kan, dock senast den 20/5 kl 10.00, så att vi vet hur mycket pizza vi ska ordna med. Meddela då även om du har allergier. Lokalen är nötfri.

Vad gör vi då? 
Vi finns tillgängliga för dig. Du kan kolla runt i lokalen, ställa frågor till oss och äta en bit mat. Det kommer också finnas möjlighet att pyssla lite eller spela spel.  Du får komma och gå som du vill under öppettiden.

Kanske känner du någon ung vuxen som har varit sexuellt utsatt som barn och som du tror skulle vilja komma? Då får du gärna skicka vidare denna inbjudan till den personen.

Varmt välkommen, vi vill gärna träffa dig!