Warning: Undefined variable $imageAlt in /customers/6/b/2/rise-sverige.se/httpd.www/wp-content/themes/rise-sverige/template-parts/content.php on line 32

Invigning av Rise stödcenter i Göteborg


Den 20 juni invigde vi våra nya lokaler i Örgryte i Göteborg, finansierade med stöd av Göteborgs stad. Vi är oerhört tacksamma för denna möjlighet att skapa en trygg plats för vuxna som utsatts för incest eller andra sexuella övergrepp som barn. En plats som rymmer olika former av stöd såsom stödgrupper, sociala aktiviteter, kroppsbaserat stöd genom traumaanpassad yoga och mycket annat.

Stort tack till alla er som besökte oss under dagen från psykiatri, socialtjänst, idéburen sektor, tjej- och kvinnojourer, från Göteborgs stad, från politiken, från Svenska Kyrkan och många andra enheter och organisationer.

En ny möjlighet att besöka oss blir preliminärt den 20 september 2023 kl. 14-16 för dig som är yrkesverksam och som möter eller kan tänkas möta utsatta i ditt arbete. Vi visar våra lokaler, berättar mer om vilket stöd vi erbjuder och ser fram emot att höra mer om hur du ser på behov som utsatta har.

För anmälan redan nu, kontakta oss på info@rise-sverige.se

Nedan finner du bilder från vår lokal och från invigningen.