Warning: Undefined variable $imageAlt in /customers/6/b/2/rise-sverige.se/httpd.www/wp-content/themes/rise-sverige/template-parts/content.php on line 32

Handarbetescafé och skaparkväll


Nu är vi äntligen igång igen!

Under vecka 18 höll vi terminens första digitala handarbetescafé för medlemmar. Det var en fin och mycket uppskattad kväll. Under den här timmen pysslade vi med egna stick-, broderi-, virkning- och akvarellprojekt, fikade och pratade.

Vi kommer att erbjuda fler tillfällen att delta i handarbetescaféer framåt. En inbjudan kommer att skickas ut till våra medlemmar när det närmar sig. Alla är välkomna, oavsett kunskap eller intresse.

Vi kommer även hålla en skaparkväll i vår lokal i Stockholm i juni. Information och inbjudan till det tillfället kommer också att skickas ut till våra medlemmar.

Om du är intresserad eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@rise-sverige.se.

Dessa aktiviteter är för kvinnor som är medlemmar i Rise.


Hur fungerar handarbetescaféet rent tekniskt?

  • Vi använder oss av det internetbaserade verktyget Zoom. Innan du kan delta behöver du ladda ner programvaran om du inte redan gjort det.
  • Innan mötestillfället får du en länk skickad till dig via e-post. Du trycker på länken för att komma in i mötet när det är dags. För att kunna delta behöver du en god internetuppkoppling samt en dator, telefon eller Ipad med en fungerande kamera och mikrofon. Detta så att du syns och hörs.
  • Du måste vara ensam där du sitter samt att ingen kan se eller höra de andra som deltar. Detta för att alla ska känna oss trygga i sammanhanget.