Warning: Undefined variable $imageAlt in /customers/6/b/2/rise-sverige.se/httpd.www/wp-content/themes/rise-sverige/template-parts/content.php on line 32

Extra öppet i stödlinjen i samband med Mors dag


De allra flesta mammor är fantastiska, men inte alla. Både mammor och andra kvinnor kan vara de som utsätter barn sexuellt. De finns i alla samhällsklasser, i alla kulturer och i alla yrkesroller. Det är inte ovanligt att ha blandade känslor för sin förövare och det är möjligt att kunna älska och hata på samma gång. På Rise kan du prata om dina upplevelser, tankar och känslor. Hos oss är du inte ensam.
Vi möter också dem vars mammor valt att vända blicken åt ett annat håll när de blivit varse att deras barn utsatts för övergrepp. Något som beskrivs av de vi möter som ett enormt svek som gett ärr för livet.
Mors dag är också en smärtsam dag för de vi möter som på grund av skador från barndomens sexuella övergrepp idag lever som barnlösa.

Vi lyssnar gärna och vi finns här denna helg med utökade öppettider i stödlinjen:

Lördag
13-14 stödtelefon (besvaras av stödkvinna)

20-21 stödchatt (besvaras av stödman)

Söndag
10-11 stödtelefon (besvaras av stödkvinna)

20-21 stödchatt (besvaras av stödkvinna)

Läs gärna mer om hur svårt det kan vara att ha utsatts för incest av en förälder på: www.foraldraskilsmassan.se
Rise behöver ekonomiskt stöd för att kunna ge så mycket stöd som möjligt till vuxna som utsatts sexuellt som barn. Swisha därför gärna ett bidrag på: 1230 555 508
Märk gärna ditt bidrag med ”Mors dag”.
Stort tack!