Warning: Undefined variable $imageAlt in /customers/6/b/2/rise-sverige.se/httpd.www/wp-content/themes/rise-sverige/template-parts/content.php on line 32

Digitalt vinterläger


Som en anpassning till den rådande samhällssitutationen med Covid bjuder vi nu in till  vårt allra första digitala läger, denna gång ett vinterläger.

Det senaste året har varit utmanade för vårt samhälle och för många av oss som individer. Det har också satt fingret på hur viktigt det är att vi mår så bra som möjligt med oss själva, i sällskap av oss själva.

Detta läger vill vi därför använda för att ge dig en möjlighet att stärka din relation till dig själv ytterligare. En relation som funnits där och finns där i alla väder och genom alla händelser i ditt liv. Från ditt allra första andetag – till ditt allra sista.
Vi har därför valt att ge detta läger tema ”Självsamhet”.

Lägret sker denna gång helt digitalt med hjälp av verktyget Zoom, vilket innebär att du deltar över Internet hemifrån med din dator eller ipad och alla andra gör det samma.

Vi kommer att varva vår tid tillsammans med bland annat skrivande, utomhusvistelser, att hitta kraft och lugn i kroppen med yoga samt förstås möjlighet att dela tankar, känslor, upplevelser och reflektioner med varandra. Både genom det vi kallar rundor och genom möjlighet till social närvaro med varandra.

Detta allra första läger är för kvinnor i Rise.

För mer information, se aktuella medlemsutskick. Om du inte är medlem i Rise blir du det här