Warning: Undefined variable $imageAlt in /customers/6/b/2/rise-sverige.se/httpd.www/wp-content/themes/rise-sverige/template-parts/content.php on line 32

Nu lanserar vi vår nationella stödportal!


Vi inleder påsken med att lanserat Rise digitala internetbaserade stödportal som utvecklats med stöd av Jämställdhetsmyndigheten.

I stödportalen har vi samlat olika typer av stöd och verktyg som kan användas på egen hand i läkningsprocessen. När som helst och oavsett bostadsort i landet.

Du hittar portalen på: www.stodportalen.se
eller via vår vanliga hemsida: www.rise-sverige.se

Stödportalen är unik i sitt slag och kommer att vara under kontinuerlig utveckling och fyllas på med nya verktyg och kunskap vartefter. Ett levande forum att gå tillbaka till om och om igen med övningar, kunskap, personliga berättelser, inspiration, vår tidning Spegeln, Rise-podden, meditationer och mycket annat.

Du har full tillgång till allt innehåll på stödportalen genom ditt medlemskap, aktiva stödmedlemskap eller stödmedlemskap i Rise (du behöver ha betalat din medlemsavgift för 2021).

För att logga in på portalen använder du samma uppgifter som du använder på Mina sidor på vår hemsida, där du även kan ändra dina kontaktuppgifter och se om ditt medlemskap är betalt. När du väl går in på portalen finns en introduktionsfilm som berättar om hur enklast använder den.

Är du ännu inte medlem i Rise, så blir du det snabbt och enkelt här: Bli medlem

En riktigt fin påsk önskar personal och styrelse på Rise!

PS. nedan ser du en bild av hur portalen ser ut.