Du är här: Hem / Vår verksamhet / Bli medlem

Medlem

För att bli medlem måste du vara kvinna över 18 år som har varit utsatt för sexuella övergrepp i barndomen. Det enda du behöver göra, är att fylla i formuläret till höger, samt betala in din medlemsavgift (se mer information nedan).

Innan du sedan får börja delta i våra medlemsaktiviteter behöver du ha haft ett personligt samtal med en av våra stödkvinnor. För att boka tid, ring eller maila till vår stödlinje på 08-696 00 95 alternativt stod@rise-sverige.se.

Kostnaden för medlemskap är 100 kr per kalenderår. I medlemskapet ingår tidskriften Spegeln och möjlighet att delta i Rise medlemsaktiviteter; stödgrupper, kurser, café, sommarläger m.m. Läs mer om vad du får som medlem här.

Stödmedlem

Du som inte uppfyller kriterierna för medlemskap i Rise kan istället välja att bli stödmedlem hos oss. Ett stödmedlemskap innebär att du uttrycker ditt stöd för organisationen och bidrar till vår fortsatta existens och utveckling.

Om du är man och har varit utsatt som barn är du också välkommen som stödmedlem. Skicka då gärna ett extra mail till stod@rise-sverige.se om du är intresserad av att delta i kommande stödverksamhet för män.

Kostnaden för stödmedlemskap är 100 kr per kalenderår. I medlemskapet ingår tidskriften Spegeln.

Betalning

Plusgiro: Du kan betala medlemsavgiften till plusgirokonto 11 29 07-1, märk betalningen med ditt för- och efternamn, postnummer samt medlemskap alt. stödmedlemskap.

Swish: Du kan betala medlemsavgiften via Swish på nummer 1230 555 508, skriv ditt för- och efternamn, postnummer samt medlemskap alt. stödmedlemskap i kommentarsfältet.

Glöm inte att också fylla i formuläret till höger så att vi får dina uppgifter och kan koppla inbetalningen till just dig!

Ansökan

Jag vill bli*
Jag har varit medlem/stödmedlem tidigare
Ditt namn*
Din adress*
Postnummer*
Postort*
Din e-mailadress*
Ditt telefonnummer
Jag önskar betala via*:
Jag är (för medlemmar):