Du är här: Hem / Vår verksamhet / Bli medlem

Medlem

För att bli medlem måste du vara kvinna över 18 år som har varit utsatt för sexuella övergrepp i barndomen. Det enda du behöver göra, är att fylla i formuläret på denna sida (ansökan om medlemskap i vår förening) samt betala in din medlemsavgift.

Kostnaden för medlemskapet är 200 kr per kalenderår. Om du betalat in 200 kr för din medlemsavgift i december månad – så gäller din inbetalning också för kommande år. I medlemskapet ingår tidskriften Spegeln och möjlighet att delta i Rise medlemsaktiviteter; stödgrupper, kurser, café, sommarläger m.m. Läs mer om vad du får som medlem här.

Du kommer att få information från oss när ditt medlemskap beviljats. Innan du sedan kan delta i våra medlemsaktiviteter behöver du ha haft ett personligt samtal med en av våra stödkvinnor. För att boka tid, ring eller maila till vår stödlinje på 08-696 00 95 alternativt stod@rise-sverige.se.

Glöm inte att betala avgiften för ditt medlemskap till:
Plusgiro 87 97 11-0
eller
Swish 1230 555 508
Kommentera/märk din betalning med ditt för- och efternamn, postnummer samt att den avser medlemskap.

Stödmedlem

Du som inte uppfyller kriterierna för medlemskap i Rise kan istället välja att bli stödmedlem hos oss. Ett stödmedlemskap innebär att du uttrycker ditt stöd för organisationen och bidrar till vår fortsatta existens och utveckling.

Om du är man och har varit utsatt som barn är du också varmt välkommen som stödmedlem, våra stadgar tillåter ännu inte att du blir medlem. Skicka då gärna ett extra mail till stod@rise-sverige.se om du är intresserad av att delta i kommande stödverksamhet för män.

Kostnaden för stödmedlemskap är 200 kr per kalenderår. Om du betalat in 200 kr för din stödmedlemsavgift i december månad – så gäller din inbetalning också för kommande år. I stödmedlemskapet ingår tidskriften Spegeln.

Det du behöver göra är att fylla i formuläret till höger, samt betala in avgiften för stödmedlemskapet.
Glöm inte att betala avgiften för ditt medlemskap till:
Plusgiro 11 29 07-1
eller
Swish 1230 555 508
Kommentera/märk din betalning med ditt för- och efternamn, postnummer samt att den avser stödmedlemskap.

Ansökan

Jag vill bli*
Jag har varit medlem/stödmedlem tidigare
Ditt namn*
Din adress*
Postnummer*
Postort*
Din e-mailadress*
Ditt telefonnummer
Jag önskar betala via*:
Jag är (för medlemmar):

Villkor för betalning via Swish Handel – pdf